fredag 22 januari 2010

Fynd



Har idag varit och fyndat lite tyg. Blev en 1 meter vaxduk med hjärtan för 25:-, som är tänkt till haklappar till Lilla Tia. Sen den svarta med blommor är vaxduk som är mer som tyg och kostade 49:-/m och det kan ju bli en bra necessär kanske, båda inköpta på ÖoB. Den rosa fleece filten är fyndad på Rusta för 29.90:-. Kan komma till använning vid lite sy till flickorna.

Nu kliar det i fingrarna! ;)

2 kommentarer:

  1. Började fundera lite...när kom det här intresse? Jag blir så impad, visst sydde jag ett tag oxå, men det va när Maja va i magen och då blev det bara lite nya sängkläder till hennes sängkorg, det är ju typ bara raksöm. Jag bli så sugen!! Du är verkligen jätte duktig + att du har sån ork!!! OTROLIGT!!!

    SvaraRadera
  2. Nja jag vet inte riktigt. Har nog velat sy rätt länge, hållt på lite nu och då. Men har man en kass symaskin äre inge roligt. Fick en ny av morsan i 30-års present så nu jädrar sys det med lite speed!! Man önskar ju bara att det fanns lite roliga tygaffärer här runt omkring, men det är väl bara Bjästa som har!? Skulle va roligt med Ohlssons Tyger, dem har ju mycket på lösvikt då är det bara att plocka det man vill ha. Men det är ju bara att sy....man kan ju hitta hur mycket idéer på nätet som helst. ;)

    SvaraRadera