onsdag 26 maj 2010

Viktors Rum

En mörkläggande rullgardin fick funka som gardinkappa oxå, för det blev för trångt att sätta upp en gardinstång. NU kan storkillen både se tv och spela dator. Han älskar verkligen sitt nya rum!

Nya soffan och nya sängen med nya sköna sängkläder. Myyysigt!!

På baksidan av tv-väggen har Viktor ett litet krypin där han har fått kamouflage tapet. Mattias har gjort hål för att komma åt all elektronik. Det ska sättas luckor för hålen.

Nu är Viktors rum nästan klart. Det fattas en tvbänk och lite förvaring till alla prylar. Ska även försöka mig ut på jakt efter ett snyggt tyg som man kan sy ett draperi av. Det blir bra att dra för hans lilla garderobsutrymme.
Storkillen hade väldig otur i måndags, han snavade i den ej färdiga trappen och slog sig väldigt illa. In på akuten.
Ett jack på ena ögonbrynet och en stor reva längs kinden och på bröstet. Fy vad rädd jag blev och blodet bara sprutade (inte riktigt men nästan). Men som tur var behövde han inte sy utan fick tejpas ihop.
Han var riktigt tapper på sjukhuset. Inte en tår. :)
Mammas kille var så himla duktig. Nu är han super svullen och blå om ögat. Han tycker själv att han liknar Stallone i Rocky filmerna när han ha fått sig en omgång i ringen. ;)
Som ni kanske förstår så är inte trappen riktigt färdig heller. Det var därför han halkade på den hala plåtstegen. Jättefina eksteg är beställda och sen ska vi väl knåpa ihop nåt slagt staket upptill och en ledstång nedför trappan.

Nya projekt har man ju hela tiden pågång, så nu har jag börjat med att riva ut garderob och golv ur Viktors gamla rum. Som är tänkt att Amanda ska få överta.
Lite spackling och målat taket har jag oxå hunnit med. Man hinner inte så jätte mycket när man har en lite donna som vill ha massor med pussar och kramar från mamma. ;)
Tur att Disney Playhouse finns, hon bara älskar Mussesklubbhus. ""Tipp-topp-tipp-topp-tipp-tipp-ä-ti-topp-tipp-topp-tipp-topp-tipp-topp!!"" Åsså dansar hon....sååå gulligt!! ;D

1 kommentar:

  1. Hej,
    Vilket kanonfint rum!
    En fråga, det var ju några år sedan ni köpte Camo-tapeterna, men, kommer ni ihåg vart ni köpte dem?
    Mvh
    Anna

    SvaraRadera