onsdag 18 maj 2011

Amningskudde

Så här ser kudden ut när man använder den för amning eller som ett sittstöd när bäbisen precis håller på att lära sig att sitta. Bra tippskydd! Jag använde min kudde själv när jag tog en paus i soffan. Superskön att vila på eller lägga mellan knäna om man fortfarande har problem med sviter efter foglossning.


En dragkedja i ena sidan gör det lätt att ta bort överdraget och tvätta vid behov.


Med hjälp av två långa stroppar kan man knyta ihop kudden för att lätt kunna bära med sig kudden men även för att kunna lägga ner bäbisen i den. men det går endast när dem är riktigt små, annars kan dem trilla/rulla ur den.


Nu har det på beställning blivit en amningskudde till en liten maj-bäbis. Hoppas den var uppskattad.

Tjing!

2 kommentarer:

  1. Den fina amningskudden har kommit till användning! Nu är den perfekt då lilleman behöver stöd då han sitter. Vilka otroligt fina grejer du gör, blir också sugen på att ta fram symaskinen. Och tusen tack för foglossningsbältet! Marie-Louise sa att du inte behöver det men säg till om du vill ha tillbaka det! Önskar er en trevlig helg! MVH Gunilla (jobbarkompis med Marie-Louise)

    SvaraRadera
  2. Hej Gunilla!
    Vad roligt att du tyckte om kudden. Den är suverän när dem börjar vilja sitta upp. Bästa tippskyddet någonsin!
    Jag tycker absolut att du ska ta fram symaskinen, börja sy nåt litet sen prövar man sig fram bara. Det är så otroligt roligt!
    Bältet kanske du behöver fler gånger, man vet aldrig! ;P
    Ha en bra dag!

    Tjing!
    /Erika

    SvaraRadera