måndag 15 mars 2010

Haklappar i massor









I fredagskväll hade jag haklappsmani. Sydde 8 st haklappar, så nu finns det och blir över om nån känner ett stort behov av en haklapp eller två.
Tycker dem blev så söta!!
Tia har testat att söla gröt och det funkar super bra, bara att skölja av och hänga upp på tork.
Har dock inte testat att tvätta i maskin än, men kan tänka mig att det ska funka att tvätta på 30 grader.
Ska prova och hör av mig om resultatet. ;)

4 kommentarer:

  1. Hur tuffa som helst!!! Jag vill köpa kanske två av dig, om det gär bra? Karin ha ju nyss fått sin bäbis så jag tänkte ge henne dom. Hör av dig!!!

    SvaraRadera
  2. Ja men det går bra det. Vilka hade du tänkt dig? Va mysigt! Vad fick hon? Hon behöver ingen amningskudde, kan ju sy såna oxå!? Vi kan väl höras. Du kan ju komma på en kopp kaffe nån dag. Eller så besöker jag "Bäpa" och tar med mig och visar! Hihi! ;)

    SvaraRadera
  3. Hon fick en kille till som vägde 4520 kg 56cm, stor grabb.Nej hon behöver ingen amningskudde, jag for å köpte en till henne igår, glömde bort att du kunde ju sy en (attans oxå) Jag skulle vilja ha en m prickar/gult band och en prickig/rött band.Jätte fina! Självklart kan jag komma, kanske på torsdag? Hur ha du det då? Jag jobbar kväll så det funkar för mig! Vi kan ju höras!!!

    SvaraRadera
  4. Oj ja det var en STOR grabb. Lång! Ja vad synd annars kunde jag fixat en kudde. Ja men torsdag funkar ju bra, vad jag vet nu iaf. ;) Ja men då fixar jag en gul o en röd. Hörs!

    SvaraRadera